Over ons

Rechtstreeks uit de praktijk ontwikkelt Involutions internet oplossingen die er voor zorgen dat ouders op een eigentijdse manier betrokken worden bij de activiteiten van hun kinderen. Dagelijks zorgen de producten van Involutions voor maximale interactie tussen de basisscholen en ouders. 'Samen bezig zijn met de kinderen' loopt als een rode draad door de producten en aanpak van Involutions. Het inzetten van de eigen schoolwebsite als communicatieplatform zorgt ervoor dat alle deelnemers in een veilige omgeving hun bijdrage kunnen leveren aan de website.

Want onze visie is dat echte betrokkenheid pas ontstaat wanneer school én de ouders samen met het welzijn van de kinderen bezig zijn. Wat begint met persoonlijk contact op school kan met K.I.D.S. worden uitgebouwd tot een waardevolle samenwerking tussen de school en het gezin.

Snelle implementatie, inrichting en acceptatie door het team en de ouders geeft meerwaarde aan het product.

Het enthousiasme van het Involutions team om betrokkenheid te stimuleren met het bewezen succesvolle K.I.D.S. zal u direct herkennen tijdens het samenwerken met Involutions!